November updates

šŸ“£ Update van 25/01/2023

We hebben besloten om Giropay tijdelijk uit de applicatie te verwijderen. Deze betaalmethode kan in de toekomst terugkomen, maar dat kunnen we nu nog niet garanderen.

Betalingsupdates

Deze maand heeft het team van Voggt nieuwe betaalmethoden toegevoegd aan het assortiment!

Nu kunnen onze buitenlandse verzamelaars, naast het gebruik van hun creditcard of bankpas, gebruik maken van de internetbetalingsproviders waar ze een open rekening hebben.

Onze Belgische gebruikers zullen de introductie van Bancontact op prijs stellen, terwijl we voor onze Duitse markt zojuist Giropay hebben toegevoegd en voor onze gemeenschap in Nederland hebben we nu een optie om met iDEAL te betalen.

Emote updates

PokĆ©mon verzamelaars opgelet! Deze week heeft Voggt emotes geĆÆntroduceerd - voorlopig kun je ze gebruiken in elke PokĆ©mon live, op je telefoon en in de webversie van de app.

Charizard, Jigglypuff en Pikachu zijn binnenkort in groter gezelschap en het team werkt achter de schermen hard om ook voor andere categorieĆ«n emotes te introduceren.